Hej, jeg hedder Henrik Jensen.
Indehaver af Viewsource.dk

Henrik Jensen - indehaver af Viewsource.dk

Baggrund

Jeg startede med webudvikling helt tilbage i 1995 og blev i 1998 ansat som webudvikler i SAS MultiMedia Group, hvor den primære opgave var at udvikle webløsninger til SAS intranet og SAS eksterne websider.

SAS IT afdeling og jeg, blev i 2004 opkøbt af CSC, hvor jeg arbejdede i perioden frem til Sommeren 2013 som web applkations udvikler i CSC Airline Solution, med komplekse webløsninger primært til SAS på brug internt og ekstern.

En mangeårig drøm om at starte egen IT-Virksomhed, blev realiseret Sommeren 2013, og siden da har jeg udviklet professionelle webløsninger for mange tilfredse kunder.Profil

19 års professionel erfaring med udvikling af webløsninger herunder analyse, design, programmering, test, implementation og support.

Har udviklet hundredevis af websider / webløsninger baseret på asp, vbscript, asp.net, C#, JavaScript, HTML5, Jquery, JqueryMobile, CSS og CSS3.

Prince 2 certificeret i projektledelse

Foretrækker direkte kundekontakt, og motiveres af at udvikle websider / webløsninger der gør en kæmpe forskel i kundens hverdag. Elsker at grine og give andre et smil på læben.

Viewsource.dk - Værdier

Viewsource.dk laver hjemmesider, der gør dig glad Vi laver hjemmesider, der gør dig glad. Viewsource.dk består af indehaver Henrik Jensen der siden 1995 har udviklet professionelle web løsninger, sammen med et stærkt hold af dygtige samarbejdspartnere.

Vi elsker vores job
Vi er dedikerede, og motiveres af udvikling af løsninger der gør hverdagen nemmere for vores kunder.

Viewsource.dk - så er du i trygge hænder Du er i trygge hænder
Med 18 års erfaring har vi prøvet det meste, vi startede med webudvikling dengang Altavista og Jubii var det hotteste der fandtes på nettet.

Vi sikrer at vores løsninger er optimeret til søgemaskinerne og skalerbare til mobile browsere via responsive designs.

Sociale Medier
En online strategi består ikke kun af en webside, vi har stor erfaring med web løsninger der kombineres med virksomhedssider på de sociale medier.

Innovation Alle vores drømme kan gå i opfyldelse - hvis vi har modet til at forfølge dem

Vi elsker at være på forkant med den udvikling der sker på nettet, og holder hele tiden skarpt øje med de nyeste teknologier.