Opfylder DIN Webside - DINE Kunders behov ??
- eller gør konkurrenternes webside

Viewsource.dk - web løsninger der gør en forskel
Viewsource.dk - webside løsninger - kendetegn

Vores webside løsninger er kendetegnet ved:

 • God Sparring

  Du kender dine kunder, og deres nuværende behov
  Vi kender løsningerne, og dine kunders fremtidige behov.

 • Kvalitet

  Vi leverer logiske og letanvendelige websider / hjemmesider, tilpasset
  mobile enheder / smartphones, diverse browsere og søgemaskinerne.

 • EXCELLENT Support

  Vi ved at vores kunder, er vores bedste ambassadører.

inspiration

PushyMums.dk Webside med Online booking modul HerlufKristensen.dk - CMS webside LeatherMaster.dk - CMS webside med indbygget webshop

Med 19 års erfaring indenfor programmering af dynamiske websider, har vi hjulpet rigtig mange kunder med de udfordringer de har stået med. Vi har prøvet det meste.

I kolonnen til højre, kan du se et uddrag af de projekttyper vi har arbejdet med.

Besøg også gerne vores PORTFOLIO sider, for uddybende information om projekterne.

Et uddrag af vores Projekttyper


Udvikling af en Portal platform til kundeloyalitet indeholdende nedenstående moduler


 • Bonus- og pointprogram

 • E-shop med 1200 produkter og kultur tilbud

 • Survey og Quiz

 • SMS og E-Mail modul

 • Konkurrencer

 • samt masse andre moduler

For LeatherMaster Danmark har vi lavet et reklamations system for møbelkæder, hvor de kan logge ind og registrere de reklamationer der er på købte møbler.

LeatherMaster tager så kontakt med kunden for udbedring / reparation af skaden. Hele processen dokumenteres i systemet, til grundlag for afregning til møbelkæderne for udført arbejde


Content Management systemet vsWeblet er ud fra Konceptet WYSIWYG, What you see is what you get, dvs redigering af indhold er indlejret i websiden, så du visuelt kan se hvordan dine ændringer tager sig ud.

Systemet tilpasses nemt dit nuværende design, og ud over at redigere tekst og indsætte billeder, video osv, kan du også selv vedligeholde og oprette menu strukturen.


vsWebshop indeholder mulighed for uendelig antal kategorier og subkategorier, online betaling med kreditkort, faktura og bonus points, med og uden bruger login.

Shoppen kan udvides med mange forskellige moduler såsom CMS styres webside, nyhedsbreve, blogs m.m

Til webshoppen er der udviklet en Backend løsning til vedligehold af shoppen, her kan du bl.a. oprette / uploade nye produkter og billeder samt vedligeholde de eksisterende produkter. Der er ligeledes indbygget ordrehåndtering og statistik moduler m.m


For PushyMums har jeg lavet en CMS webside med et Online Booking modul, så brugerne kan booke deres træningspas og se en oversigt / historik over disse på deres personlige medlemsside.

Der er ligeledes lavet en Backend løsning hvor Instruktørerme kan se en oversigt over hold og bookinger, samt administrator kan oprette nye hold og lokationer.


For Alcatraz Hegn & Have har jeg lavet en webside løsning hvor man kan beregne et online tilbud på Raftehegn m.m. Tilbuddet bliver gemt i en database, så man kan vende tilbage og bestille materialerne, ændre på antal, eller bestille opsætning af hegnet.

Der er ligeledes lavet Backend løsning til håndtering af Ordre, lagerbeholdning, fakturering, kørsel administration, samt opdatering af priser og produkter


Et uddrag af vores Web løsninger